Creators FC lanceert ‘Sucker for Charity’ match

Geschreven door Redactie

Twee teams van BN’ers, influencers en ex-profs strijden tegen elkaar voor Stichting van het Vergeten Kind (www.hetvergetenkind.nl).

Aftrap is daags na de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, op zaterdag 26 september om 17.00 uur in het Yanmar Stadion!

Creators FC organiseert de dolle boel in samenwerking met Almere City FC en heeft hiervoor twee teams in het leven geroepen: Goal Getters vs. AC Vlambitie.


Ondermeer Edgar Davids doet voor de gelegenheid de kicksen weer aan. Hij wordt bijgestaan door een fraai gezelschap van gelegenheidsvoetballers. Goal Getters vs AC Vlambitie heet het affiche. Team Goal Getters, aangevoerd door Nienke Plas en Resley Stjeward, brengt onder andere Sophie Milzink, Tim Douwsma, Jay Jay Boske en Dave Roelvink op de been. Team AC Vlambitie van Juvat Westendorp komt opdraven met onder andere Rolf Sanchez, Koen Weijland en Charly Luske. Bij elkaar opgeteld hebben de voetballers en sterren enkele miljoenen volgers op social media. Publiciteit en gekkigheid is dus gegarandeerd


Kaarten voor deze zaligmakende happening zijn verkrijgbaar via de ticketsite! Klik op het ‘Sucker for Charity’-logo! De stadionplattegrond is ingedeeld naar RIVM-maatregelen met anderhalve meter afstand. Door deze maatregelen zijn er maximaal vier kaarten per accounthouder beschikbaar.


Kaarten kosten €7,50, de opbrengsten komen ten goede aan Stichting van het Vergeten Kind! Een volledige lijst van deelnemende spelers verschijnt binnenkort op de site.


Onze Ambassadeurs