Nationale Kringloopweek in oktober

Geschreven door Redactie

Dit jaar organiseert de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland de Nationale Kringloopweek. Niet zoals voorgaande jaren slechts één dag in het teken van 100 procent kringloopwinkels, maar een volledige week! 

RataPlan grijpt dit Nationale evenement jaarlijks aan om de Ronde van RataPlan te organiseren. Voor de echte kringloopliefhebbers hét perfecte kringloopdagje. Dit zal er door de huidige situatie dit jaar echter wel anders uitzien.

Kringloopbranche

De Nationale Kringloopweek, voorheen Nationale Kringloopdag, wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) om aandacht te vragen voor de kringloopbranche. Tijdens de Nationale Kringloopweek kan het publiek kennis maken met deze bijzondere branche.

In kringloopwinkels, die aangesloten zitten bij de BKN, krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen deze kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren de eerste week van oktober open voor iedereen!

Ronde van RataPlan, maar dan anders

Met 25 kringloopwinkels is RataPlan één van de grootste binnen de branche die meedoet aan deze feestelijke week. RataPlan richt zich daarbij vooral op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Tijdens dit weekend wordt de Ronde van RataPlan georganiseerd.RataPlan heeft de routes opgesteld en bij een volle stempelkaart ontvangt de deelnemer natuurlijk ook de presentje, namelijk een RataPlan cadeaukaart. Meer informatie is beschikbaar op de website van RataPlan. Inschrijven voor de Ronde van RataPlan kan in alle vestigingen van RataPlan bij de kassa.


Onze krant nog niet ontvangen?