Innovatieve Pro Season ook in 2020-2021 van partij bij businessclub

Geschreven door Redactie

Gamechanger Pro Season maakt ook komend seizoen deel uit van de Almere City FC businessclub. Eigenaar Patrick van Eijl zette afgelopen week zijn handtekening onder een sponsorcontractverlenging voor één seizoen.

Pro Season staat voor Professioneel Seizoen en helpt sportclubs op verschillende vlakken te verbeteren met behulp van mobiele technologieën (apps). Zo zit het bedrijf achter een app voor scouts om real-time aan het veld spelers te beoordelen, maar ook achter apps waarbij trainers en spelers ontwikkelingen met elkaar en de club kunnen delen. Pro Season hoopt met de producten de markt te veranderen.

Van Eijl: ,,De businessclub van Almere City is een perfecte omgeving om met mogelijke investeerders en potentiële klanten op een informele manier zaken te bespreken. Het vorige seizoen werd helaas eerder gestopt, maar ik was ontzettend blij met de samenwerking en de contacten die ik heb leren kennen via de businessclub. Ondernemen is risico’s nemen en ik blijf geloven in de weg die we samen zijn ingeslagen. Verder wil ik Almere City bedanken voor het vertrouwen in de innovatieve oplossingen van Pro Season. Ook het feit dat ze met alles goed meedenken is een absolute meerwaarde voor ondernemers.”Onze krant nog niet ontvangen?