Yanmar Stadion opnieuw decor Jong Oranje

Geschreven door Redactie

Jong Oranje speelt de laatste thuiswedstrijd in de EK-kwalificatiecyclus voor het EK 2021 op zondag 15 november in Almere. De tegenstander in het Yanmar Stadion is Jong Wit-Rusland. De aftraptijd is vastgesteld op 14.30 uur.

Jong Oranje speelde één keer eerder in Almere. Dit was afgelopen 8 september toen Jong Noorwegen met 2 – 0 werd verslagen. Noa Lang en Myron Boadu waren de doelpuntenmakers tijdens deze wedstrijd. 

Wijziging in wedstrijdschema 

Vanwege een afgelasting in groep 7 bij Jong Portugal – Jong Wit-Rusland en het opnieuw inplannen van deze wedstrijd zijn er ook twee wijzigingen in de speeldagen van Jong Oranje. Jong Oranje – Jong Wit-Rusland stond aanvankelijk gepland op vrijdag 13 november, maar is verplaatst naar zondag 15 november. Jong Portugal – Jong Oranje is verschoven van dinsdag 17 november naar woensdag 18 november.

Onze krant nog niet ontvangen?