Almere City FC in de lift met 3.300 seizoenkaarten

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft inmiddels 3.300 seizoenkaarten verkocht. Daarmee maakt de club grote stappen om van #Project4501 een succes te maken. In totaal verkoopt de bespeler van het Yanmar Stadion dit seizoen 3.757 seizoenkaarten voor €45,01 om de stadioncapaciteit maximaal te vullen.

De stijging in seizoenkaarten is opmerkelijk en komt in de buurt van het toeschouwersrecord van Almere City FC. Op 17 januari 2020 waren 3.484 toeschouwers getuige van het thuisduel tegen De Graafschap.


Een snelle rekensom leert dat er nu nog circa 450 kaarten in omloop zijn. De seizoenkaartprijs is expres laag gehouden. Het is een tegemoetkoming voor de supporters die er in COVID-19 tijd voor kiezen de club te steunen. Met een maximum capaciteit van 1.000 supporters vanwege de RIVM-maatregelen is het logische gevolg dat je niet alle wedstrijden live kunt meemaken. Wel organiseert Almere City FC voor alle seizoenkaarthouders sowieso een feest voor als de coronabeperkingen weer zijn opgeheven. 


Volgende trio wedstrijden 

Seizoenkaarthouders hebben afgelopen week een e-mail nieuwsbrief ontvangen met de vraag welke van de drie topwedstrijden zij de komende tijd willen bezoeken. Vanwege Corona kun je niet bij elke thuiswedstrijd aanwezig zijn. Seizoenkaarthouders van City kunnen momenteel kiezen uit de thuiswedstrijd tegen Roda JC (zaterdag 10 oktober, 18:45 uur), NAC Breda (vrijdag 23 oktober, 21:00 uur) of Go Ahead Eagles (vrijdag 20 november, 20:00 uur). Heb je de mail niet ontvangen, laat het ons dan weten op perszaken@almerecity.nl!


Op vrijdag 6 november speelt Almere City FC ook nog thuis tegen Jong AZ. Over deze wedstrijd volgt later nog een apart bericht.

Onze Ambassadeurs