Definitief schema Almere City FC 2021-2022 bekend

Geschreven door Redactie

Almere City FC start seizoen 2021-2022 met twee wedstrijden tegen Jong-ploegen. Trainer Gertjan Verbeek neemt zijn manschappen op maandag 9 augustus voor de eerste wedstrijd van het seizoen mee naar Jong AZ. Slechts vijf dagen later, op vrijdag 13 augustus, speelt Almere City FC voor het eerst thuis. Jong FC Utrecht is dan de tegenstander. Dit blijkt uit het definitieve schema dat vrijdag door de KNVB is gepubliceerd.

Het wedstrijdschema van Almere City FC voor seizoen 2021-2022 is gevarieerd. Naast de normale vrijdagavonden, speelt Almere City FC ook een aantal thuiswedstrijden op zondag. Vier duels speelt Almere City FC thuis op de laatste dag van de week en de tegenstanders liegen er niet om: onder andere De Graafschap (10 oktober, 20:00 uur) en degradant ADO Den Haag (7 november, 12:15 uur) komen op zondag naar het Yanmar Stadion.

Een aantal ‘oude’ affiches van Almere City FC keert na een aantal seizoenen terug op de agenda. De thuiswedstrijden tegen degradanten FC Emmen en V.V.V. Venlo staan voor februari op de kalender en wel op respectievelijk 11 februari en 25 februari. Ook staat er een weerzien met oud-trainer Michele Santoni op het programma. Op 24 september betreedt de Nederlandse Italiaan met zijn formatie FC Dordrecht bekend terrein.

Ook in seizoen 2021-2022 doet april wat het wil. In de beslissende fase van de competitie staat er op 1 april een thuiswedstrijd tegen SVB Excelsior op het programma, terwijl op 15 april het Yanmar Stadion uitkijkt naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Op 6 mei wordt de reguliere competitie afgesloten zoals het begon: Jong AZ is dan op 6 mei de tegenstander.




Onze Ambassadeurs