Genomineerden Onderneming van het jaar

Geschreven door Redactie

Vijf Almeerse bedrijven zijn dit jaar genomineerd voor de prijs ‘Onderneming van het jaar 2020;. De genomineerden zijn geselecteerd door een vakjury onder voorzitterschap van wethouder Maaike Veeningen.  

De jury heeft besloten de opzet van de verkiezing aan te passen. De genomineerden zijn nu onderverdeeld in twee categorieën; Grootbedrijf en Kleinbedrijf.

Genomineerden in de categorie Kleine Bedrijven: 

Dierenkliniek Almere-Stad 

De Dierenkliniek Almere-Stad werkt vanuit hun grote liefde en passie voor dieren. Naast de persoonlijke benadering en langere consulten hebben zij goed nagedacht bij de inrichting van de dierenartspraktijk.  

 Neighbours Kitchen 

Neighbours Kitchen is het eerste 100% plantaardige eetcafé in Almere. In 2016 is het café opgericht in het stadsdeel Nobelhorst door de gepassioneerde eigenaresse. bezorgmogelijkheden.  

 Pixelthis 

Sinds 2000 brengt Pixelthis Pixels tot leven. Zij bedenken, creëren en lanceren gepassioneerde films, tot de verbeelding sprekende verhalen en interactieve projecten voor elk scherm.  


De genomineerden in de categorie groot bedrijf 

 Alfen B.V. 

Omdenken zit bij Alfen in het bloed. Zij zijn vooroplopers in het uitdragen van innovatie en het creëren van nieuwe producten. Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet.  

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Breedveld & Schröder B.V.  

Technisch aannemer Breedveld & Schröder is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het begon in 1896 met de installatie van een deurbel, maar door de jaren is er veel veranderd. leerbedrijf in Flevoland.  

 Bekendmaking 

De twee winnaars van de titel Onderneming van het jaar 2021 zullen op 2 januari bekend worden gemaakt. Zij ontvangen beide een cheque ter waarde van 2500 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Bovendien is de winnaar in de categorie groot bedrijf automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar. 

Onze Ambassadeurs