Ons Nieuws introduceert Ons Alkmaar

Ons Alkmaar is een interactief nieuwsplatform voor en door Alkmaarders.

Ons Nieuws, hét snelst groeiende nieuwsbedrijf van Nederland, heeft een nieuw platform geïntroduceerd: Ons Alkmaar!

Ons Alkmaar is een interactief nieuwsplatform voor en door Alkmaarders. Iedereen kan een account aanmaken en schrijven over nieuwswaardigheden in de regio, dit kan inclusief foto’s, filmpjes en linkjes. Maar er kan ook informatief én commercieel geschreven worden op: www.OnsAlkmaar.nl.

Over de mediagroep

De mediagroep Ons Nieuws is de afgelopen jaren druk bezig Nederland te veroveren met hun “Feel Good” krant en de lokale nieuwsplatformen. Zo zijn zij momenteel online actief in Almere, Lelystad, ’t Gooi, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Hoorn, Hilversum en vanaf nu ook Alkmaar, waarbij zij een gezamenlijk maandelijks bereik hebben van c.a. 1,5 miljoen. De kranten Ons Almere, Ons Lelystad, Ons Wolderwijd en Ons Hoorn worden inmiddels in ruim 230.000 brievenbussen met veel plezier ontvangen. Wanneer alles volgens plan verloopt worden er jaarlijks minimaal 3 online nieuwsplatformen en 2 fysieke kranten aan de portefeuille toegevoegd.