Stichting Hoogvliegers

Geschreven door Redactie

Psst, heb je ‘t al gehoord? Met Stichting Hoogvliegers kun je zelf piloot worden. Je gelooft het niet? Echt wel. Het gaat zo. Samen met een echte piloot ga je de lucht in. En als de piloot vindt dat het kan, mag je soms zelf een stukje vliegen. Dan ben jij dus de baas van het vliegtuig!

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

In de afgelopen 13 jaren vlogen er al meer dan 10.000 kinderen. Er word gevlogen met kinderen, het hele jaar door, vanaf elk vliegveld in Nederland. Piloten, veelal beroepsvliegers, stellen hun vrije tijd, vliegtuig of helikopter daarvoor beschikbaar.

Als je Hoogvlieger wilt worden dan gelden de volgende regels:

- je hebt een ernstige ziekte of bent (verstandelijk of lichamelijk) gehandicapt, én;
- je valt in leeftijdscategorie tussen 6 t/m 17 jaar, en;
- je hebt nog niet eerder gevlogen met of dankzij Stichting Hoogvliegers (je bent al Hoogvlieger).

Wil je direct een kind aanmelden, klik dan hier.