Werelddierendag 4 oktober Den Uylpark

Geschreven door Redactie

Op zondag 4 oktober word er op kinderboerderij Den Uylpark Werelddierendag gevierd, op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de dieren. Zo ook bij Stad & Natuur. Op Werelddierendag staan de dieren op Den Uylpark extra in het zonnetje! Kom jij samen met Stad & Natuur deze dag vieren?

Dit jaar wordt dierendag op zondag van 12.00 tot 16.00 uur gevierd. Er zijn twee workshops en een theatervoorstelling van de TokTukTuk. Natuurlijk kun je ook nog dieren knuffelen!
 
Per kind reserveer je een tijdslot van een uur, In dit uur krijgen zij de gelegenheid om de twee workshops te doen en de theatervoorstelling te bekijken. Als ouders mag je het terrein op maar vragen ze je om bij de workshops en het theater op gepaste afstand te wachten tot de kinderen klaar zijn.

In verband met covid-19, wordt er gevraagd van elke bezoeker meer dan 1,5 meter afstand te houden tot andere huishoudens, blijf thuis als je verkouden bent / koorts hebt / hoest en desinfecteer je handen voordat je het terrein op komt.

Voor meer info en locatie klik hier!

Onze Ambassadeurs