Flevolandse voetenfoto's in de prijzen

Geschreven door Redactie

Maak een "voetenfoto" van je favoriete landschap om te laten zien hoe mooi Nederland is. Dat was een wedstrijd die de organisatie Boeren van Nederland deze zomer uitschreef. Met #FeetviewNL konden deze foto's vervolgens op social media gedeeld worden.

Twee van de drie winnaars van deze opvallende fotowedstrijd komen uit Flevoland.

"We hebben vele mooie foto’s voorbij zien komen op het strand, in de weilanden en akkers, natuur, aan de slootkant, tijdens scubaduiken, zonsondergangen, in de regen, bij de dieren en vanuit de trekker", vertelt Jeanet Brandsma van Boeren van Nederland.

Er zijn prijswinnaars in de categorieën de ludiekste, meest aansprekende en het mooiste oeuvre. In iedere categorie zijn drie foto’s genomineerd en via sociale media kon daarop gestemd worden.

De foto van trouwpumps tussen lavendel werd uitgeroepen tot de meest ludieke voetenfoto. Deze was ingestuurd door het Almeerse Twitteraccount Ingeborgvraagt. Ze heeft een bijzonder theeglas in de vorm van een koeienuier, een 'uierglas', gewonnen.

De meest aansprekende foto kwam uit Lelystad. Rianne Knook deelde via de Facebookpagina van Knook Bio-eieren roze laarzen tussen kippen. Zij wint een knapzak met inhoud.

De oeuvreprijs is gewonnen door het Twitteraccount @36sandjes uit het Noord-Hollandse West Graftdijk. Zij krijgt het boek 'Ode aan het Vee' van Karolien Hupkes en Brenda Beumer.

Onze Ambassadeurs