BLOOS de mannen komt naar Almere

Geschreven door Redactie

BLOOS de mannen staat op 25 en 26 september 2021 in Almere Haven voor de deur van Corrosia Theater, Expo & Film.

Lichamelijk, sensueel en open: een theatrale ervaring zonder Stoere mannen. Lieve mannen. Zachte mannen. . Huilende mannen. Dansende mannen. Boze mannen. Droevige mannen. Zwijgende mannen. Zoekende mannen. Dromende mannen. Bange mannen. Zorgende mannen. Lachende mannen. Blozende mannen. Alle mannen.

Voor BLOOS de mannen ging Marte Boneschansker in gesprek met mannen tussen de 10 en 100 jaar oud over intimiteit, sensualiteit en verlangen. Hoe definiëren zij hun man-zijn?

Wanneer houden ze van hun lichaam en wie zijn ze voorbij dat lichaam? Hun ervaringen worden gedeeld in een prikkelende audiobeleving. Gelegen in een eenpersoonscocon luister je naar de opnames van deze gesprekken. Iedere cocon neemt je mee in de geheimzinnige gevoelswereld van een andere generatie man, met een eigen vormgeving, werking en muzikale compositie. De cocon beweegt beweegt, draait en trilt.

In BLOOS de mannen geef je je over aan een sensuele zintuigelijke ervaring.