Basic fit Ladies geopend in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Vrouwen die liever alleen met andere vrouwen trainen kunnen sinds kort terecht aan De Corridor in Almere Centrum. Hier is onlangs een Basic-Fit Ladies sportschool geopend. De apparaten, inrichting en service zijn er speciaal gericht op vrouwen die ongestoord en op hun gemak aan hun conditie willen werken.

De Ladies club verschilt niet veel van de reguliere clubs van Basic-Fit. Er staan apparaten voor de belangrijkste spiergroepen. Het grootste verschil is dat er alleen vrouwen mogen komen sporten.

Er zijn verschillende redenen waarom sommige vrouwen het prettig vinden geen mannen tegen te komen in de sportschool. Een veelgehoorde reden is dat vrouwen zich wat ongemakkelijk voelen als ze zich in aanwezigheid van mannen in het zweet staan te werken.

De club aan De Corridor is de zevende Basic-Fit Ladies club in Nederland. De eerste opende in 2009 in Amersfoort. Een club alleen voor vrouwen was toen nog een unicum. Het was echter zo'n groot succes dat Basic-Fit nu een zevende, extra grote vestiging opent in Almere Centrum. Vrouwen die aan hun conditie en lichaam willen werken zijn meer dan welkom in de nieuwe club. 

Onze Ambassadeurs