Gratis pancakes voor teststraat-medewerkers

Geschreven door Redactie

Lunchroom Finish Your Breakfast gaat komend weekend lunchpakketten uitdelen bij de coronateststraat in Almere. De sociale onderneming wil zo de medewerkers van de teststraat een hart onder de riem steken.

Finish Your Breakfast is een initiatief van Stichting Twisted. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werken daar. Twisted hoopt zo de jongeren een eerlijke kans te geven in de maatschappij.

"Finish Your Breakfast haar kracht is om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar te doen waar we voor staan namelijk: mensen supporten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken", zegt de organisatie over dit initiatief. "Samen krijgen wij corona onder controle en het is zaak elkaar te helpen waar dat mogelijk is."

De stichting en de jongeren willen zorgen voor 'een lichtpuntje' door de medewerkers op lunch te trakteren. Vrijdag tot en met zondag worden er daarom pakketten met pancakes, fruit en vers vruchtensap uitgedeeld. Deze lunchpakketten zijn gemaakt en worden bezorgd door de jongeren die het opleidingsprogramma volgen in Finish Your Breakfast. "Door deze positieve vibes en uiteraard ook de nodige voedzame energie hoopt FYB wat terug te kunnen doen voor het GGD personeel, zodat zij de extra meters kunnen maken."

Onze Ambassadeurs