Belangrijke informatie na aanscherpen coronamaatregelen

Geschreven door Redactie

De nieuwe coronamaatregelen die het kabinet afgelopen dinsdag bekend heeft gemaakt treffen ook de voetballerij.

Wat de gevolgen hiervan zijn voor Almere City FC, valt hieronder te lezen.   



Vanwege de strengere coronamaatregelen is Almere City FC momenteel alleen telefonisch of via de mail bereikbaar. Momenteel is het niet mogelijk om de club fysiek te bezoeken. Eventuele vragen kun je mailen naar info@almerecity.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 036-5486888.


Academy


De competities in het amateurvoetbal zijn tot nader order stilgelegd. Dit heeft vanzelfsprekend invloed op de teams uit onze Football Academy. De jeugdteams onder de 18 jaar werken momenteel alleen de reguliere trainingen af en spelen in de weekenden onderling vriendschappelijke wedstrijden tegen andere jeugdteams van Almere City FC. Zowel wedstrijden als trainingen zijn niet toegankelijk voor publiek.


Ook de competitie van Almere City O21 is stilgelegd. De spelers uit de ploeg van hoofdtrainer Hedwiges Maduro, die ouder zijn dan 18 jaar, werken een trainingsprogramma af in kleine groepjes van vier personen.


Alle spelers uit de jeugdopleiding kunnen momenteel geen gebruik maken van de douches.


Volg de hoofdmacht live


Publiek is momenteel helaas niet welkom in de voetbalstadions, maar de wedstrijden van het eerste elftal zijn wel allemaal live te volgen op FOX Sports of via de radio op 95.5 Easy FM (www.easyfm.nl).


Blijf gezond en hopelijk kunnen we elkaar spoedig weer begroeten in het Yanmar Stadion!


Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Onze Ambassadeurs