Online Corona vragen uur voor horeca ondernemers

Geschreven door Redactie

Horeca-ondernemers kunnen online vragen stellen aan de gemeente Almere.

Voor het beantwoorden van deze vragen zijn de nieuwste landelijke maatregelen en noodverordening leidend. Wellicht komt je er niet goed uit met je eigen specifieke vraag. Of heb je misschien een idee waarvan je niet weet of je dit op uw locatie mag uitvoeren.  

Voor de gemeente vergt het vaak het nodige uitzoekwerk om tot het juiste antwoord te komen.

In het online vragenuur kun je vragen inbrengen en toelichten. Je krijgt mogelijk niet direct een pasklaar antwoord. Wij nemen jouw vraag dan mee naar betrokken afdelingen en dan volgt het antwoord later.

Met dit online vragenuur hopen wij te helpen in deze zware tijden. Daarnaast helpt jouw  inbreng ons (en collega-ondernemers) aan een actueel inzicht wat er speelt binnen de sector.

 Ondertussen bereiden wij korte informatieve webinars voor waarmee wij je willen ondersteunen met tips, inspiratie en informatie . Houd social media en de website dus in de gaten voor de aankondigingen.  

http://ondernemersplein.almere.nl/  of: info@almere.nl