Nieuwe portal brengt corona-proof vermaak in één overzicht

Geschreven door Redactie

Vandaag kondigt Corona Proof Plezier haar nieuwe website aan. Het gaat om een portal waar corona-proof amusement gebundeld wordt.

ZZP’ers en andere ondernemers die creatieve corona-proof diensten aanbieden, kunnen zich aanmelden voor een gratis link op de website. Zo worden vraag en aanbod op dit vlak bij elkaar gebracht. Consumenten kunnen er zoeken naar uitjes, entertainment en horeca aan huis en ondernemers kunnen hun diensten hiervoor aanbieden.

Doel van de website is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Maar ook wil CPP andere ondernemers, vooral ZZP’ers in de cultuur, horeca- en amusementssector, die het nu heel moeilijk hebben, op ideeën brengen. Iedereen kan activiteiten aanmelden, klein en groot. Ook op het gebied het bezorgen van eten en drinken, online cursussen, zoom-gezelligheid, buiten sporten in kleine groepjes, kant-en-klare feestpakketten voor thuis enz. 

Ondernemers die zich willen aanmelden kunnen dat doen door een email te sturen naar info@coronoproofplezier.nl. 

De nieuwe portal Corona Proof Plezier: www.coronaproofplezier.nl gaat eind november live bij voldoende aanmeldingen van aanbieders.

Onze krant nog niet ontvangen?