Almere on stage zoekt beroepsbeoefenaars voor beroepenfeest

Geschreven door Redactie

Op donderdag 11 maart 2021 wordt in Almere voor de twaalfde keer het beroepenfeest van Almere on stage gehouden. Almeerse VMBO-leerlingen kunnen dan kennis maken met mensen uit allerlei beroepen.

Almere on stage zoekt beroepsbeoefenaren die mee willen doen aan het beroepenfeest. Op 11 maart kunnen 2e- en 3e-jaarsleerlingen en mensen uit verschillende beroepen met elkaar in gesprek. Het gaat om vier sectoren: techniek, groen, handel en zorg & welzijn. 

Naast het beroepenfeest op 11 maart vindt op 23 maart de Doe Dag plaats. De bedoeling van die dag is dat leerlingen een kijkje in een bedrijf nemen. Als je mee wilt doen aan het beroepenfeest en de Doe Dag, dan kun je je aanmelden via de site. Voor de leerlingen is het praktisch wanneer het bedrijf in Almere staat of dichtbij Almere en bereikbaar met het openbaar vervoer. 

De organisatie gaat vooralsnog uit van een fysiek evenement, maar heeft allerlei noodscenario's klaar liggen vanwege de maatregelen rond COVID. Ze houden de richtlijnen van het RIVM daarvoor in de gaten. 


Onze krant nog niet ontvangen?