Jaarlijkse Hyundai Winterinspectie anders dan anders

Geschreven door Redactie

Hyundai-rijders zijn de hele maand november en december van harte welkom bij Auto Palace Almere voor een GRATIS winterinspectie van hun auto. Dit is anders dan anders. Normaal maakt deze Hyundai-dealer daar een tweedaags feest van, maar dit jaar – in verband met corona – moet het anders voor de veiligheid van de klanten.

Hyundai-rijders kunnen nu uitsluitend op afspraak langskomen. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder het inspectierapport en weet hij/zij direct of de auto klaar is voor de winter.


De heer Reijnen: 'Het moet dit jaar helaas anders. Daarom hebben we de soep nu bijvoorbeeld op een ludieke wijze in de mailing verwerkt. Dus de klanten krijgen de soep vooraf. Wat blijft is natuurlijk het goede doel, dit jaar is dat Stichting Opkikker. En ook het jaarlijkse cadeau dat onze klanten na afloop van de inspectie ontvangen. Leuke extra is dat in november de nagelnieuwe Hyundai i20 in onze showroom te bewonderen is.' 


Mocht na de winterinspectie onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan heeft Auto Palace Almere ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, op bijvoorbeeld accu's, ruitenwissers en banden.   


De winterinspectie is gratis, toch vraagt Auto Palace Almere de deelnemers aan de winterinspectie – zoals elk jaar – € 2,50 te doneren voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie dit jaar gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren een onvergetelijke dag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Hyundai kijkt er weer naar uit om namens de Hyundai-rijders een mooie bijdrage te kunnen doen.   



Onze Ambassadeurs