Eindstreep Project 4.501 in zicht

Geschreven door Redactie

Met ‘Project 4.501’ geeft Almere City FC een positieve draai aan een seizoen, waarvan het maar de vraag is hoeveel wedstrijden de supporters uiteindelijk bij mogen wonen.

Voor slechts €45,01 koop je een seizoenkaart en neem je een ingecalculeerd gokje. Een buil kun je je er bijna niet aan vallen, want met slechts drie thuiswedstrijden ben je uit de kosten.

En als zelfs dat niet lukt, garandeert Almere City FC een eigen Party en korting op het seizoen 2021-2022 – ongeacht de ploeg dan nog in de Keuken Kampioen Divisie speelt of in de Eredivisie.

Die garantie valt goed, de seizoenkaarten zijn in deze editie van de Keuken Kampioen Divisie niet aan te slepen. Waar de club nooit meer dan 1.250 seizoenkaarten wist te verkopen met een prijs tussen de €136 en €240 , daar is dit seizoen het aantal van 3.400 abonnees bereikt. Zelfs voordat de ploeg van Ole Tobiasen een spectaculaire opmars maakte op de ranglijst, verzekerden het merendeel van de bezoekers zich al van een entreeticket. Op Tweede Pinksterdag werden de eindtotalen van vorig seizoen bereikt en sindsdien blijft de teller in beweging. Zelfs nu er een gedeeltelijke lockdown is afgeroepen.

Inmiddels zijn ze ten kantore van City aan het aftellen. Het aantal is zo hoog, dat Almere City FC zich op papier eigenlijk al elke thuiswedstrijd weet verzekerd van een toeschouwersrecord. Op 17 januari waren het immers 3.484 toeschouwers die bij de Stadium Warming Party tegen De Graafschap kwamen. Dat aantal moet zich te evenaren zijn als de overheid straks het sein ‘Brand Meester’ geeft inzake de coronacrisis. En het duidt meteen hoopvol voor de toekomst.

Heb je nog geen seizoenkaart? Bestel die dan hier.

Onze krant nog niet ontvangen?