Bekerduel Almere City FC - VVV Venlo op 16 december

Geschreven door Redactie

Almere City FC speelt de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo op woensdag 16 december om 16.30 uur. Dat had de KNVB gister bekendgemaakt. Almere City FC en de eredivisionist werden afgelopen zaterdag door het lot aan elkaar verbonden tijdens de loting.


Het programma in de tweede ronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker leidt tot een aantal wijzigingen in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel in speelronde 16 als 17 krijgen verschillende wedstrijden andere data of tijdstippen om de wedstrijden zo te spreiden dat zoveel mogelijk wedstrijden exclusief kunnen worden uitgezonden op FOX Sports. Dit heeft ook invloed op wedstrijden van Almere City FC. 


Speelronde 16 

Telstar – Almere City FC verplaatst naar vrijdag 11 december 21:00 uur


Speelronde 17 

Jong PSV – Almere City FC verplaatst naar maandag 21 december 18:45 uur

Onze Ambassadeurs