Shiatsu massagebehandelingen in Almere Poort

Geschreven door Redactie

Heb je regelmatig last van hoofdpijn of migraine, vermoeidheid, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, stijve gewrichten, whiplash of een stijve nek? Of van bij voorbeeld allergieën, rugpijn of hernia, depressie, problemen met het zenuwstelsel of psychosomatische klachten?

In alle gevallen wordt het dan hoog tijd voor een z.g. Shiatsu massage. Shiatsu is de manier om van je klachten af te komen. Wereldwijd hebben mensen hier echt baat bij. In Japan is het zelf tot een officiele geneeswijze verklaard!


Wist je dat veel zorgverzekeraars de behandeling vergoeden? Een verwijzing van de huisarts is niet eens noodzakelijk om daarvoor in aanmerking te komen. De moeite van het proberen waard! Voor een Shiatsu massage kun je terecht bij Shiatsu praktijk Poort aan de Herasingel 13. Meer informatie vind je op www.shiatsupraktijkpoort.nl


Onze Ambassadeurs