Darter Meulenkamp over loting WK: "Eén van de slechtst mogelijke"

Geschreven door Redactie

Darter Ron Meulenkamp uit Almere noemt zijn loting voor het WK darts 'één van de slechtst mogelijke'. Hij treft in de eerste ronde de Kroaat Boris Krcmar. De twee spelen voor de derde keer tegen elkaar. Krcmar won twee keer van Meulenkamp. "Hij heeft een tourkaart en is in vorm. Dat wordt een uitdaging."

Meulenkamp begint aan zijn zesde WK bij dartsbond PDC. Hij hoopt verder te komen dan vorig jaar, toen hij strandde in de tweede ronde tegen de Engelsman Christopher Dobey.

Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd in Alexandra Palace in Londen gespeeld gaat worden. Tot die tijd bereidt Meulenkamp zich voor in het Wapen van Almere. Mocht de Almeerder de tweede ronde halen, dan treft hij in Vincent van der Voort, een landgenoot. Van der Voort is de eerste ronde vrijgeloot.

Onze krant nog niet ontvangen?