Vuurwerkangst bij dieren

Geschreven door Redactie

Discus Zodiak in Almere Buiten heeft de oplossing!


Hoewel er dit jaar een algeheel vuurwerkverbod geldt zal er ongetwijfeld hier en daar nog een knal klinken. Daarnaast kan de drukte rond de feestdagen bij veel huisdieren ook voor stress zorgen. Dierenwinkel Discus Zodiak in Almere Buiten heeft daar een oplossing voor.  


Zij verkopen namelijk de Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst. Dit is een complete set met alle benodigdheden voor een stressloze decembermaand. De producten in de set zijn allemaal natuurlijk en geschikt voor alle huisdieren.  


In de set zit een verdamper voor in het stopcontact die 60 dagen werkt, een 15 ml kalmeringsspray en 3 kalmeringsdoekjes. De geur werkt vrijwel direct en kalmeert je huisdier bij stressvolle situaties. De set is zowel online als in de winkel te koop voor 29,95 euro.  


Onze Ambassadeurs