Recept van de week: Pasta zalm

Geschreven door Redactie

Maak deze zalmpasta in minder dan 20 minuten voor een diner waar het hele gezin van kan genieten.

Zalm in romige saus op pasta. Dit eenvoudige recept voor het diner duurt slechts enkele minuten en zal een hit zijn bij je vrienden en familie.

Wat heb je nodig? 

200 gram zalm filet (in blokjes), 500 gram penne, 250 milliliter slagroom, 2 eetlepels kruidenboter, 400 gram spinazie, cherry tomaatjes, 1 ui in blokjes, 1 knoflook (geperst), paprika poeder, viskruiden, zout & peper, oregano, chili vlokken, 1 maggi blokje, basilicum en geraspte kaas/Parmezaanse kaas. 

Kook als eerst de pasta penne gaar. Bak daarna de ui samen met de knoflook in wat olijfolie. Voeg daarna de spinazie toe, zodra dit wat kleiner is geworden voeg je de zalmblokjes toe en voeg je de kruiden toe naar smaak. Vervolgens voeg je de kruidenboter erbij en meng je dit tot dat deze is gesmolten. Voeg daarna de slagroom toe met het maggi blokje en kook dit voor 10 minuten. Tot slot voeg je de tomaten erbij en de kaas tot die is gesmolten. Serveer met parmezaanse kaas! 

Eet smakelijk! 


Onze krant nog niet ontvangen?