Oud-wethouder Heleen Visser overleden

Geschreven door Redactie

Oud-wethouder Heleen Visser uit Almere is overleden. Dat bevestigt de Almeerse GroenLinks-fractie. Visser is 3 januari overleden na een kort ziekbed.

Visser was vanaf 1990 gemeenteraadslid van Almere en was van 2002 tot 2006 wethouder voor GroenLinks. In 2008 werd Visser waarnemend burgemeester in de gemeente Hattem.

Buiten haar politieke loopbaan bekleedde ze diverse bestuurlijke functies zoals voorzitter van emancipatiecentrum Avanti en voorzitter van Stichting Bos der Onverzettelijken. Visser is 68 jaar geworden.

"We zullen haar markante persoonlijkheid missen" Jaap Steenkamer, fractievoorzitter GroenLinks Almere

"Als wethouder heeft ze zich onder meer enorm ingezet voor behoud van het groen in de bouwstad Almere", zegt Jaap Steenkamer, de huidige fractievoorzitter van GroenLinks Almere. "Na haar wethouderschap is Visser betrokken gebleven bij de stad, door haar bestuurswerk bij Stichting Stad en Natuur, en van Het Bos der Onverzettelijken. We zullen haar markante persoonlijkheid missen", aldus Steenkamer.Onze Ambassadeurs