Nieuwjaarsborrel 036: "Alsof je naar AFAS live gaat"

Geschreven door Redactie

Almeerse horeca-ondernemers, artiesten en de evenementenbranche organiseerden vrijdagavond gezamenlijk een digitale nieuwjaarsborrel.

Kijkers konden voorafgaand aan het programma een borrelbox bestellen bij één van de zeventien aangesloten Almeerse horecazaken.

Vervolgens was het thuis op de bank ploffen en inschakelen op de livestream van Nieuwjaarsborrel 036. Twaalf artiesten uit de stad gaven daarop een vier uur durende show.


De digitale bezoekers konden met hun eigen code inloggen voor een "live optreden alsof je naar AFAS live gaat", legt mede-initiatiefnemer Tommy Ingenbleek van Horeca036.nl uit. Vanuit een studio in Almere Haven werd de show gelivestreamd naar de mensen thuis.


De borrelboxen van de verschillende Almeerse horecazaken waren uiteenlopend samengesteld. Onder ander Café 't Boemeltje, 't Lievertje en Rosita's deden mee.


Gedurende de show traden voornamelijk Almeerse artiesten op, met als uitzondering Amsterdammer Wesly Bronkhorst. Artiest Mick Harren moest op het laatste moment afzeggen. In verband met een coronabesmetting in zijn omgeving was hij in quarantaine. De organisatie schat zo'n 200 kijkers te hebben getrokken.

Onze Ambassadeurs