Arno, Dennis of Bertus, wie wordt de Almeerse conciërge van 2020?

Geschreven door Redactie

D66 Almere heeft de drie genomineerden bekend gemaakt die strijden om de titel ‘Conciërge van het jaar 2020’.

Het zijn (in geheel willekeurige volgorde) : Arno Borgman (Nautillus), Dennis van der Kolff (Columbusschool) en Bertus van der Meer (PRO Almere) “Drie toppers uit al die aanmeldingen hebben we uitgekozen. We kregen weer hele mooie steunbetuigingen binnen ”, aldus Sven van der Burg, D66-raadslid. “Het blijft bijzonder dat we ieder jaar weer geroerd zijn door de nominaties.”

Van der Burg vervolgt: “Alle nominaties worden door ons gelezen. We beoordelen daarbij op originaliteit, maar ook op mooie worden en warme aanbevelingen. Zoals ieder jaar zeggen we ook nu: het gaat om de inhoud, niet om de hoeveelheid nominaties.” Een kleine bloemlezing uit de inzendingen lopen uiteen van: “Alles kan en niets is hem teveel”, Zonder onze conciërge zouden we niet weten hoe we de school draaiende moeten houden, tot “Ieder jaar nomineren we onze conciërge en dat doen we net zo lang tot hij wint!”

Conciërges vervullen een onmisbare rol binnen de school en zijn belangrijk voor zowel leerlingen als docenten. Zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren. Met deze verkiezingen zet D66 Almere deze sleutelfiguren in het zonnetje. Vrijdag 5 februari 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt

Onze Ambassadeurs