Probeer de Drive in & Take Away uit bij Smullen en Spelen!

Geschreven door Redactie


Geniet alsnog van de overheerlijke pannenkoeken!

De Drive & Take Away van pannenkoekenhuis Smullen en Spelen in Almere hout is weer geopend. Tijdens deze periode waarin ze niet op een gebruikelijke manier gasten kunnen ontvangen, hebben zij een manier bedacht hoe ze hun gasten toch van overheerlijke pannenkoeken en andere gerechten kunnen laten genieten. Ze hebben daarvoor het werkproces in de keuken aangepast en een speciale Drive in & Take Away menukaart samengesteld.

Als je een bestelling wilt plaatsen dan kun je dat doen via het speciale Take Away menu. Vervolgens maak je een keuze en geef je jouw bestelling op zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur via WhatsApp door op 06-21 684 737. Vervolgens kies je een tijdvak en geef je aan of je jouw bestelling binnen of buiten wilt afhalen. Wil je graag je bestelling buiten afhalen? Parkeer dan je auto bij het rood/witte lint voor de ingang. Zij geven dan je bestelling contactloos aan je over.
Onze Ambassadeurs