Waar Senioren+ verdwijnt, is waar 50PLUS weer verschijnt

Geschreven door Redactie

De politieke partij 50PLUS doet haar herintrede in de Provinciale Staten. Tot aan de verkiezingen van 20 maart zal statenlid Erik Boshuijzen weer namens 50PLUS het woord gaan voeren. Dat maakt landelijk partijvoorzitter van 50PLUS Geert Dales bekend.

Ouderensoap


50PLUS kwam na de verkiezingen met twee zetels in de Provinciale Staten terecht. Onderlinge meningsverschillen zorgden ervoor dat statenlid Boshuijzen zich afsplitste en verder ging als Senioren+. Wout Jansen vormde daardoor als enige de 50PLUS-fractie.

Maar Jansen maakte onlangs bekend niks meer met 50PLUS te maken willen hebben. Hij wil de komende verkiezingen meedoen voor de partij OPA. Tot aan de verkiezingen doopte hij de 50PLUS fractie om in OPA.

De naam 50PLUS is hierdoor weer beschikbaar gekomen. En die naam wordt nu door Boshuijzen weer geclaimd tot aan de verkiezingen.

Lijst 50PLUS


Geert Dales laat weten dat de partij op 19 januari de lijsttrekker bekend gaat maken. Wel is duidelijk dat Boshuizen dat niet wordt. Hij zal bij de verkiezingen als lijstduwer dienen.