Neem een uniek kijkje achter de schermen bij AAP!

Geschreven door Redactie

Rondleidster Mariska neemt je graag mee langs verschillende afdelingen bij Stichting AAP!

Luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven.

Van AAP tot Z

Altijd al willen weten wat er gebeurt als een dier bij Stichting AAP binnenkomt? Hoe ze ervoor zorgen dat alle dieren drie keer per dag eten krijgen? Hoe de chimpansees, de primaten en de andere zoogdieren leven bij AAP?

Stichting AAP neemt je graag mee op een unieke digitale rondleiding over het terrein van AAP. Ontdek de verschillende afdelingen, luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven. Meld je gratis aan door het formulier in te vullen op deze website. Je ontvangt dan een link naar de digitale rondleiding in je mailbox.

Onze krant nog niet ontvangen?