Diamonds Interior

Geschreven door Redactie

30 euro Ons Almere Lezers korting!!

Diamonds Interior is een winkel voor moderne wooninrichting waarvan het magazijn zich in Rotterdam bevindt. Diamonds Interior is er om iedereen de mogelijkheid te bieden zijn of haar huis naar wens in te richten met de hoogste kwaliteit producten zonder daarbij veel geld te besteden.

Het kan zijn dat je een nieuwe look wil geven aan je kamer dan wel een volledig woning wilt opknappen, zij helpen je daar graag bij. Samen zullen ze de juiste meubels en accessoires vinden om deze droom werkelijkheid maken.

Verder verkoopt Diamonds Interior ook hoogwaardige cadeauartikelen, het soort cadeau dat je net zo graag geeft als dat een ander ze ontvangt. De eigenaar van Diamonds Interior komt zelf uit Almere en wil hier in de toekomst ook een vestiging openen.

Neem eens een kijkje op de social media platformen van Diamonds interior. Zie jij er wat leuks tussen? Voor de hele collectie kun je kijken op: www.diamondsinterior.nl. Voor de lezers van Ons Almere heeft Diamonds Interior een leuke kortingscode. 30,00 euro korting op het hele assortiment! De kortingscode is: ONSALMERE30.

Onze Ambassadeurs