Brownies&downieS Almere Buiten open voor afhaal

Geschreven door Redactie

Tijdens Corona is er een bestel en afhaalwebsite

Goed nieuws! Vertrouwde klanten van Brownies&DownieS Almere hoeven niet te wachten tot zij weer open mogen, het is namelijk mogelijk te bestellen via het speciale bezorg/afhaalmenu!

De enige voorwaarde is dat de bestelling een minimale bestelwaarde moet hebben van 20,00 euro.

Elke dag weer streven de medewerkers van Brownies&downieS ernaar om de lekkerste gerechten van Almere te maken. Met dagverse en pure producten maken zij er elke dag een feestje van. En dat is terug te zien op je bord!

Brownies&downieS bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tussen 11:00 uur en 16:00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Je kunt de bestelling eenvoudig plaatsen via de bezorgwebsite, hier kun je een dag en tijd naar wens kiezen. Het is tevens mogelijk om de bestelling af te halen in de winkel. De koks hebben minimaal 30 minuten bereidingstijd nodig, hierna ben je welkom om je bestelling af te halen. Voor High Tea’s en andere bestelboxen hanteren ze een bereidingstijd van 60 minuten.

Bestel je eten via de website: www.bdalmerebuiten.totaanjedeur.nl. Wil je meer informatie over bezorging en producten? Bel dan naar: 036 525 99 58 of stuur een e-mail naar: almere-buiten@browniesanddownies.nl.



Onze Ambassadeurs