Boulevardflat wordt verfraaid

Geschreven door Redactie

Een jaar na het groot onderhoud aan de Boulevardflat aan het Weerwater, begint graffitikunstenaar Joost Zwanenburg van Studio VijfB in Alphen aan den Rijn dinsdag 6 april aan de verfraaiing van de buitengevel van het markante appartementengebouw.

De noordgevel aan de Hengelostraat, beide kanten van de doorgang aan het Raaltepad en de wanden bij de ingang aan het Weerwater worden voorzien van muurschilderingen.

De schilderingen staan in het teken van de natuur in en rond Almere. Zwanenburg werkt deels aan de hand van foto’s die bewoners van het gebouw in de omgeving hebben gemaakt. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen. De vereniging van eigenaren van de Boulevardflat 1 en 2 (dat is het eerste gebouw vanaf de Hengelostraat) hopen hiermee een bijdrage te leveren aan de algehele verfraaiing van het wandelgebied rond het Weerwater.

Foto: Een schetsonwerp dat een idee geeft van het verwachte eindresultaat.

Onze krant nog niet ontvangen?