Gisteren was het National Glamourday!

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 10 april 2021 was het National Glamour Day.

Je krijgt dan minstens 20% korting bij veel winkels in Nederland. Voor het geval je niet in real life kunt of wil shoppen, kun je ook online shoppen.

Gelukkig blijft de korting het hele weekend geldig dus ook vandaag!

Dit zijn de merken die meedoen:

About You, ASOS, BABOR, BARTS, Bol.com, CASA, CowboysBag, De Bijenkorf, Diamond Point, Douglas, Dr. Martens, Eline Rosina *NEW, Esprit, Etos, Franky Amsterdam, Guess, Hans Anders *NEW, Hema Beauty, Hema Fashion, HelloFresh, H&M, Hunkemöller, IKKS, Josh V *NEW, Levi's, Moroccanoil, NA-KD, Otrium, Paula's Choice, Peek & Cloppenburg, Sacha, Sarenza, SUITSUIT, TI SENTO Milano, The Little Green Bag, United Nude, Vanilia, Vedder & Vedder, Wehkamp, Zalando, Zinzi en Zonnebrillen.com.