Steiger festival, een duurzame herfstexpeditie

Geschreven door Redactie

Upcycling, refurbishing en re-designing dat is wat je allemaal gaat tegenkomen tijdens dit festival.

Nieuwe makers en ambachtelijke ontwerpers zijn aanwezig om je informatie te geven over allerlei onderwerpen die met dit festival te maken hebben. op het gebied van mode, hout, living, staal. Allemaal mooie, hippe lifestyle producten zijn ontwerpers om je volledig te informeren over hun ambacht.

Vandaag en morgen staat De Steiger vol met activiteiten. Je hoeft niet alleen te kijken. Je kunt natuurlijk zelf altijd participeren. Voor je kleding, woonaccessoires, sieraden, biologische drankjes, meubels en groen voor in je huis kan je zeker bij het festival terecht. Er is een modeshow, een expositie en een stylist die je helpt en advies geeft over kleding en sierraden.

Project City Lab organiseert dit festival om de circulaire bedrijvigheid te bevorderen en aan te sporen. Mede met een bijdrage van de gemeente Almere, provincie Flevoland en het rijk is dit festival mogelijk gemaakt. Dus kom langs, kijk je ogen uit en doe mee!


Onze Ambassadeurs