Kaartverkoop ONT-MOET start 16 mei 2021

Geschreven door Redactie

Theatergroep SubSub speelt ONT-MOET. In ONT-MOET nemen de acteurs je mee op een ontdekkingsreis buiten op verschillende plekken rondom De Voetnoot in Almere Stad. Op zoek naar ‘echt’ contact, zonder écht contact.

Op zondag 16 mei 2021 start de kaartverkoop voor deze voorstelling. SubSub speelt 10 voorstellingen van 16 juni tot en met 1 juli buiten, rondom De Voetnoot in Almere Stad. De première is op zaterdag 19 juni. Tickets zijn online te koop via www.subsub.nl.

Reguliere tickets zijn 14.50 euro en studenten kunnen voor 7,50 euro naar de voorstelling kijken. Voor de echte SubSub fans is er een speciaal fanticket van 17,50 euro. Met een fanticket steunt de koper de productie van deze en de volgende voorstelling én krijgen zij een SubSub-tasje met inhoud cadeau.

Rennen en vliegen. Tot voor kort de normaalste zaak van de wereld. Nog niet zo lang geleden verlangde we ernaar om vaker vanuit huis te werken, dat ene schooluur te skippen en in bed te blijven liggen of een feestelijke ontmoeting met vrienden te cancelen. Sinds maart 2020 werd dit ineens werkelijkheid. We gingen van een wereld vol ontmoetingen en moeten, naar niets meer moeten.

Ont-moeten. Dat is precies waar de nieuwste voorstelling ONT-MOET van Theatergroep SubSub over gaat. Het concept is ontwikkeld door Esther Bolte. Het stuk wordt gespeeld door 9 jonge acteurs en actrices. Ze nemen je mee in een reis waarin de balans opnieuw wordt opgemaakt. In het project ONT-MOET werkt Theatergroep SubSub nauw samen met de Subbies en begeleiden ze hen bij het ontwikkelen van hun makers skills. Onder begeleiding en met behulp van professionals maken zij de voorstelling met performance-achtige elementen rondom het thema ont-moeten.

De voorstelling ONT-MOET speelt op de volgende dagen:

Wo 16 juni (try out)
Do 17 juni (try out)
Vr 18 juni (voorpremière)
Za 19 juni (première)
Do 24 juni
Vr 25 juni
Za 26 juni
Zo 27 juni (matinee)
Wo 30 juni
Do 1 juli
(aanvangstijden zijn om 20.00 uur m.u.v. zondag 27 juni, dan is de aanvang 14.00 uur)
 
In het weekend van 2 t/m 4 juli spelen ze de voorstelling op het Poolshoogte Festival in Deventer.

In deze periode speelt SubSub ook een aantal besloten schoolvoorstellingen.

Cast & Crew ONT-MOET

Concept en regie: Esther Bolte
Regie-assistentie: Erik Kaizer en Jessie Velthuis
Scenografische begeleiding: Simone Eggen
Dramaturgische begeleiding: Yvo Nafzger
Acteurs: Anne-Fleur Verkade, Alicia Sedney, Bo Daamen, Dyon Wilkens, Gift Cio, Iris Blaauw, Mike Koene, Pernille Laban & Sadie Delintzis
Lichtontwerp en techniek: Iwan Kolk
Zakelijk leider: Roos Beijer
PR & Communicatie: Thom Laagkemper
Productieleider: Esmée Peuchen
Fotografie: Claudia Kamergorodski
Poster & flyer: Karl Giesriegl

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

De foto’s die bij dit persbericht horen, zijn gemaakt door Claudia Kamergorodski en de poster is gemaakt door Karl Giesriegl.

Onze Ambassadeurs