Bearysweetbakery

Geschreven door Redactie

Voor de lekkerste taarten, cupcakes, macarons en vele andere lekkernijen.

Heb jij zin om lekkere taarten, cupcakes, macarons en vele andere lekkernijen te bestellen in Almere? Lees dan gauw verder! Want wij weten waar je moet zijn! Namelijk bij Bearysweetbakery in Almere!

Jireh uit Almere is 23 jaar oud en is sinds een paar maanden geleden een thuisbakkerij begonnen. Ze bakt zowel taarten als macarons tot aan cupcakes en vele andere lekkernijen. Tijdens bepaalde evenementen hebben ze ook speciale aanbiedingen zoals de Mother’s day Lovebox!

Je kunt alle acties bijhouden op de social media van Bearysweetbakery op Instagram en Facebook! Ook kun je via de social media bestellingen plaatsen. Bestellingen kunnen alleen afgehaald worden. Bestel via Instagram: @bearysweet.bakery, Facebook: @bearysweetbakery of via de email: beawysweet@gmail.

Onze krant nog niet ontvangen?