Cheat Cookie of the day #1 - de nieuwe "cheat-sensatie" van Almere!

Geschreven door Paula Blesing

In februari is de Almeerse Joe Lamptey gestart met het maken en verkopen van zijn "Cheat Cookies". Deze unieke cookies worden op ambachtelijke wijze gemaakt naar het geheime recept van Joe. Wanneer je besluit om te gaan "cheaten" dan is de 15 cm grote smaaksensatie de ultieme cheat!

Omdat wij gek zijn op "stiekeme dingen" hebben we besloten om de komende week iedere dag een andere Cheat Cookie uit te proberen. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.

When you gave me a Cheat Cookie it was love at first bite!

Vandaag mochten wij cheaten met een koek belegd met een basis van Nutella. De toppings bestonden uit Kitkat, chocoladechips, hazelnoten, amandelen en marshmallows. Wat een fantastische combinatie! 

De Cheat Cookies zijn echt machtig, dus je kunt prima met z'n tweeën of zelfs met z'n drieën een cookie delen! Hoewel... eenmaal de smaak te pakken blijf je cheaten!

Krijg jij na het lezen van dit artikel ook trek in een Cheat Cookie? Neem dan een kijkje op de Social Media kanalen van Joe: https://www.facebook.com/CheatCookie/ of https://www.instagram.com/cheatcookie/ om zelf te bestellen.

Onze krant nog niet ontvangen?