Zelf festival organiseren op terrein Natuurbelevingcentrum

Geschreven door Redactie

Stad en Natuur stelt vanaf 5 juli een festivaltent ter beschikking bij Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders in Almere. Mensen die zelf een leuke activiteit willen organiseren, kunnen zich melden.

Stad en Natuur heeft al wel een programma voor deze zomer, zo kunnen kinderen op woensdag met waterbeestjes spelen en ook op vrijdag en zondag zijn er gezinsactiviteiten. Voor de overige dagen is er dus nog ruimte. Het is niet de bedoeling dat mensen grote festivals gaan organiseren. Het gaat om kleinschalige initiatieven. Zoals een taartenbakwedstrijd, een stiltemeditatie of een minimarkt. Er moet wel rekening worden gehouden met het aantal decibellen.

Corona

Het idee is ontstaan door corona, zegt Daniëlle Petter van Stad en Natuur Almere. "Omdat er binnen geen ruimte was die we mochten gebruiken, hebben we deze tent in gebruik genomen. Maar we kunnen niet elke dag het programma vullen. Dus daarom stellen we deze ter beschikking aan mensen die goede ideeën hebben.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Muriël van der Wal, de coördinator van het programma. "Stuur mij je plan. Dat mag heel eenvoudig op een A4-tje. Het is laagdrempelig. En dan kijken we naar de mogelijkheden."





Onze Ambassadeurs