Almeerse theatermaakster Linnet van der Wal in première op 2turvenhoog

Geschreven door Redactie

Op zondag 27 juni ging SCHUIM in première in de nieuwe bibliotheek in Almere als onderdeel van 2turvenhoog 30 dagen. SCHUIM is een jeugdvoorstelling en wordt gespeeld door het Almeerse theater productiehuis van maakster Linnet van der Wal: De Fee Theaterproducties.

SCHUIM is een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling waarin schuimrubber blokken met verbeelding en fantasie tot leven gebracht worden. Contact, humor en verrassing gaan hier hand in hand. De kinderen komen in een creatieve wereld, waarin ze mogen meebewegen, spelen en bouwen. Samen met hun ouders zijn ze welkom om deze voorstelling mee te beleven.

In SCHUIM speelt Linnet van der Wal samen met Aleksej Ovsiannikov. Linnet is Almeerse maker en bezocht een aantal jaar geleden het 2turvenhoog festival. Geraakt door de voorstelling die ze toen zag en de reactie die dat bij het jonge én het volwassen publiek losmaakte motiveerde dit haar om ook zelf voor het jonge kind te gaan maken. In 2017 ging Do Re Mier bij 2turvenhoog in première, een theatervoorstelling vanuit beweging en muziek. Vorig jaar richtte ze haar eigen gezelschap op; De Fee Theaterproducties en spelen ze voor het eerst bij 2turvenhoog. En dat zal zeker niet de laatste keer zijn.
Tickets voor deze première en andere voorstellingen via: www.2turvenhoog2021.nl

De Fee is een gevestigd in Almere en maakt kwalitatief hoogwaardige theaterproducties met een maatschappelijke doelstelling voor jonge, oudere en kwetsbare doelgroepen. Meer info: www.defee.nl


Onze Ambassadeurs