De beste racesimulatie spellen van dit moment

Geschreven door Redactie

Je kent ze vast wel, race games.

Er zijn competitieve race games, rally race games of gewoon op een circuit. Er is een onwijs grote selectie uit race games waaruit je kan kiezen. Hier zijn de best verkochte racesimulaties die te koop zijn.

Wreckfest

Wreckfest is een racesimulatie waar je punten kan scoren door elkaar uit te schakelen! Een racesimulatie waar contact maken de bedoeling is, in plaats van contact te vermijden. Je kan grote crashes, nek-aan-nek racen, en allerlei soorten dingen verwachten.

Je kan je auto onverwoestbaar maken door er onwijs veel bescherming op te installeren, of je maakt je auto zo licht en ongepantserd mogelijk en neemt het risico om sneller kapot te gaan. Ook heb je veel wagens waar je uit kan kiezen, van groot tot klein. Elk voertuig geeft je een andere beleving.

iRacing

iRacing zet je in de bestuurdersstoel door leden de aller nieuwste vorm van competitieve motorsport te laten ervaren. iRacing een goedkope maar zeer competitieve manier om racefans en gamers te kans te geven om alles te geven in de races om de top te bereiken.

Oefen in een open lobby, doe een NASCAR race, test je F1 skills. Je kan echt alles leren over de motorosport in iRacing. Er zijn ook head-to-head race challenges die alleen gereserveerd kunnen worden door professionele racers.

Dirt 5

Dirt 5 is één van de moeilijkste rally spellen om snel onder de knie te krijgen. Tractie is bijna niet te krijgen als je op de baan bezig bent. Je moet één worden met de auto. Rijden is mogelijk op grind, ijs, sneeuw en zand. Zet een zo snel mogelijke tijd neer en wordt beter! Durf jij de uitdaging aan?