Coolblue welkom in Almere

Geschreven door Redactie

Afgelopen vrijdag, 25 juni was het dan zover. Coolblue opende eindelijk haar nieuwe winkel in Almere Stad.
En zoals het hoort gaat dit natuurlijk samen met ballonnen en confetti.

"Coolblue voelt als een frisse wind in de winkelstraat van Almere."

Bij het openen hoort ook een speech. Die werd gegeven door Pieter Zwart, de “Beginbaas” bij Coolblue, zoals zij dat noemen. Hij was net zo enthousiast om de winkel te betreden als de mensen die waren gekomen om de opening bij te wonen.

Naast dat dit de zestiende Coolblue winkel is, heeft Almere een primeur. Dit is namelijk de eerste Coolblue winkel van Flevoland. En er komen er dit jaar nog 6 winkels bij.

Met meer dan 800m2 kunnen klanten hier zelf de producten ervaren die zij online hebben bekeken.

De winkel is opgedeeld in 7 “product werelden.” Op deze manier krijgt elke productgroep de aandacht die het verdient. Voor de klant is dit ook nog eens heel overzichtelijk en het geeft gevoel van ruimte.

Bij elk “product wereld” kan je geholpen worden door product specialisten.

Dat is dan ook de meerwaarde van het shoppen bij Coolblue. De fysieke winkel geeft je echt een “feel” met de producten waar je interesse in hebt.

Mocht je toch nog twijfelen en wil je advies bij je keus? Ook dan staan de Coolblue-ers voor je klaar. Net als online kan je ook nu verwachten dat Coolblue voor je klaar staat als meest klantgericht bedrijf van Nederland. Je kan ook hier terecht voor het ophalen van jouw bestelling en of reparatie van je smartphone of tablet. Dat maakt de winkel in alle opzichten multifunctioneel in service.

Op het moment werken er 40 Coolbue-ers in de winkel. Ruimte voor extra collega’s is er zeker. Coolblue Almere is nog opzoek naar 3 extra collega’s.

Ben jij opzoek naar een werkplek waarbij je klanten kan blij maken? Waarbij ook jij blij jou dag kan doorbrengen? Solliciteer dan via Werkenbijcoolblue.nl en wie weet ben jij de volgende Coolblue-er.

Coolblue, welkom in Almere.

Klik hier voor de video.

Onze Ambassadeurs