Warme zomers? Koele woning!

Geschreven door Redactie

Met de steeds warmere perioden in de zomer is het fijn als het huis wél koel blijft. Een groot verschil kan gemaakt worden door goede isolatie van je dak, buitenmuren en isolatieglas. Daarmee blijft de woning een comfortabele plek, ook in de zomer.

Doe overdag de zonwering omlaag en sluit gordijnen: zo hou je de warmte buiten. Hou ramen en deuren dicht. Op deze manier stroomt de warmte niet naar binnen. Blijf wel ventileren. Zet ’s avonds laat of vroeg in de ochtend alle ramen tegen elkaar open. Of maak van je platte dak een groen dak, ook dat helpt. Hiervoor is ook een subsidieregeling. Meer informatie? 

Energieloket Flevoland maakt voor jou graag een advies op maat. Op deze manier krijg je inzicht op welke manier je de woning lekker koel kunt houden. Neem contact op voor een advies op maat gesprek via www.energieloketflevoland.nl/contact.

Gratis en onafhankelijk advies:
Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl of chat via www.energieloketflevoland.nl  of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Onze Ambassadeurs