Beatles uitzending bij Omroep Almere

Geschreven door Redactie
Beatles uitzending bij  Omroep Almere Foto gemaakt door: Lennart van den Berg

René en Yvonne van de Flevo Weekend Show gaan zaterdag 7 augustus 2021 voor het eerst weer uitzenden bij Omroep Almere.

Omdat vanwege de corona maatregelen het nog niet mogelijk is om artiesten uit te nodigen is er zaterdagmiddag voor alle Beatles Fans van 14:00 uur tot 16:00 uur een special over hun idolen. De uitzending is niet alleen te horen via internet maar er is ook een live stream bij Omroep Almere zodat de luisteraars ook live mee kunnen kijken in de Radio Studio.

Zodra het weer kan gaan wij aldus René weer artiesten, goede Doelen en ondernemers uitnodigen in de live uitzending. De leerlingen van Muziekschool Lotte van de Broek in Almere kunnen dan ook in de vernieuwde optredens ruimte live optreden en tevens ook de zangers en zangeressen van Artiesten Promotie bedrijf van Jeanette de Wit kunnen bij de live uitzending van de Flevo Weekend Show terecht. De programmering en alle andere informatie is te vinden via www.omroepalmere.nl