Samenspeelmiddag voor iedereen op de Kemphaan!

Geschreven door Redactie

Samen spelen is leuk! En iedereen mag meedoen aan de Samenspeelmiddag die Stad & Natuur op donderdag 19 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur op stadslandgoed de Kemphaan organiseert voor kinderen met en zonder beperking.

Kom samen spelen, maar vooral samen kliederen met modder in het modderrestaurant. Moddertiramisu, een kopje slootkoffie of een vers afgebakken zandquiche. Alles wordt klaargezet in een ‘sjieke’ restaurant opstelling. Hier kunnen kinderen, ouders en andere bezoekers plaatsnemen terwijl de kinderen hun zelf gebrouwen gerechten kunnen koken en serveren. Trek je kleren aan die vies mogen worden? Deelname is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. De Samenspeeldagen zijn een initiatief van de Speeltuinbende, die zich inzet om kinderen met en zonder beperking onbezorgd buiten te laten spelen met andere kinderen.

Stad & Natuur ontwikkelt samen met haar partners: de gemeente Almere, Staatsbosbeheer, Postcodeloterij buurtfonds, Het Gehandicapte kind en de Speeltuinbende een toegankelijke speelplaats voor iedereen. De ervaringen van deze Samenspeelmiddag wordt gebruikt voor de ontwikkeling van het (inclusieve) Speelhof. De aanpassingen van het Speelhof zijn onderdeel van een groter plan van Stad & Natuur waarbij het Speelhof en het (te ontwikkelen) Educatiebos op Stadslandgoed de Kemphaan voor iedereen toegankelijk wordt en iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van deze prachtige groene plekken.

Kijk op www.stadenatuur.nl voor meer informatie over de Samenspeeldag en de plannen van Stad & Natuur om het Speelhof en het te ontwikkelen Educatiebos toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze Ambassadeurs