Klimmen en klauteren in bos Almere.

Geschreven door Redactie

Leuke en spannende avonturen in bossen waar je in bomen klimt.

Dat is wat het klimpark van Fun Forest Almere jou te bieden heeft. Het klimpark heeft niet alleen bomen om te beklimmen maar ook tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en andere spannende onderdelen. Zo kan je op onderdelen klimmen en klauteren die drie tot soms wel zeventien meter hoog zijn. Het Almeerse klimpark van Fun Forest heeft maar liefst vijf verschillende parcours. Allemaal verschillen ze in moeilijkheidsgraad, zo is er voor iedereen een uitdaging. Ook heeft dit park niet alleen de meeste, maar ook de langste tokkelbanen van heel Nederland. Dus ga snel langs en verken de bomen en geniet van het uitzicht van de hoogte, of ga naar beneden met de tokkelbaan. Het enige klimbos in Flevoland is te vinden aan de rand van Almere aan de Kemphaanlaan 4 in Almere Hout. Voor meer informatie ga je naar de website: www.funforest.nl.

Onze Ambassadeurs