Kanovaren bij SEC Survival

Geschreven door Redactie

Deelnemers moeten minimaal zwemdiploma A hebben.

Ben jij goed in kanovaren? Of heb je het juist nog nooit gedaan maar wil je het leren? Schrijf je dan in voor kanovaren bij SEC Survival!

De activiteit begint met een instructie. Je maakt kennis met iedereen die meedoet en je leert de basistechnieken van het kanovaren zoals het varen, sturen en balans hebben. Door middel van leuke spellen leer je de kano goed kennen en worden je vaardigheden verbeterd. Je behendigheid met de kano oefen je door te slalommen en figuurtjes te varen. Er is ook een schans om met de kano van af te springen.

Het kanovaren vindt plaats op zondag 22 augustus van 14:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Deelnemers moeten minimaal zwemdiploma A hebben. Tijdens het varen dragen alle deelnemers een zwemvest. Via www.bit.ly/2Smg8Bg kun je je aanmelden.Onze Ambassadeurs