De Zuiderzeeroute

Geschreven door Redactie

Ben je super actief op de fiets en wil je een nieuw rondje uitproberen? Wij hebben dit extreme rondje voor je gevonden.

Veel fiets liefhebbers rijden wel eens op de dijk langs het Markermeer en het IJsselmeer, maar vaak stopt het uitje daar ook. Met de Zuiderzeeroute pak je juist de andere kant van het Markermeer en het IJsselmeer.

Dit rondje is niet alleen goed voor 1 dag. Op de route liggen meerdere camping waar je een dagje kunt stoppen om de volgende dag je route weer te vervolgen. Voor veel mensen is dit misschien wel nodig aangezien de route maar liefst 440 kilometer is.

Om deze route goed te vervolgen heb je natuurlijk wel een gids nodig waar alle informatie over de routes, bezienswaardigheden en tips in staan. Deze gids kun je voor 12,95 euro bestellen via www.webwinkel.nederlandfietsland.nl/fietsgids-zuiderzeeroute.

Wij wensen je veel succes met dit mooie fietsrondje waar je andere delen van Flevoland en zelfs daar buiten ziet.