Toms Creek is ambassadeur van Ons Almere

Ons Almere is hét nieuwsplatform voor én door de stad! Daarom zoeken wij graag de samenwerking met lokale partners die samen met ons het beeld van Almere en omgeving versterken! Vandaag willen wij onze nieuwe ambassadeur voorstellen, Toms Creek!

Vanuit zijn passie voor vissen én mensen begon Tom Bremer in 2004 met een grote forelvijver in de achtertuin van zijn ouders. Zijn droom was een mooi vispark waar mensen kunnen genieten én grote, bijzondere, vissen kunnen vangen. In 2014 werd deze droom realiteit en werden de poorten van vispark Toms Creek geopend! 'The best place for Fishing Adventures', dat is Toms Creek. Van forel-, karper- tot avonturenvijvers met grote steur en zelfs meerval! Hiermee is Toms Creek geliefd bij de ervaren sportvisser, maar zeker ook geschikt voor de starters.

Wij gunnen iedereen een spectaculair dagje uit met een mooie visvangst als resultaat. Onze service en gastvrijheid staan centraal. Wij willen het zo geslaagd mogelijk maken en houden graag rekening met jouw wensen. Wij verzorgen eet & drink servicerondjes aan de vijvers, verhuren en verkopen hengels en benodigdheden, geven vistips en clinics etc. Juist om jou een fijne (vis)dag bij Toms Creek te laten beleven! - aldus Tom Bremer.

Genieten in de Lodge

Het centrale punt in het park is de stoere houten Fish Lodge. Via de Lodge betreed je het park, tevens is dit ook de uitgang van het vispark. Hier koop je jouw visticket, maar is er ook een ruime keuze uit vismateriaal en aas. 

Daarnaast kun je er terecht voor een heerlijk hapje en drankje in het zitgedeelte, of neem je plaats op de diverse (overkapte) terrassen met prachtig uitzicht over de vijvers. De Lodge en het vispark zijn vrij toegankelijk, je hoeft dus geen kaartje te kopen om te genieten in de Lodge.

Ambassadeur van Ons Almere

Wil jij ook ambassadeur worden van Ons Almere? Dat kan! Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem contact op met de redactie via info@onsalmere.nl en laat je gegevens achter. De ambassadeurs van Ons Almere worden weergegeven onder elk artikel op OnsAlmere.nl!

Onze Ambassadeurs